Her kommer så en opskrift der IKKE er hclf, men den er dælme god alligevel!
Du skal bruge:
1 porre
1 håndfuld broccoli
2 kartofler
1 brik sojafløde
80 g cashew nødder
1 håndfuld gærflager
En rulle færdiglavet tærtedej (tjek at den er vegansk)
Salt, peber + andre krydderier, du kan li’. (bland dem evt. i fløde-cashewsaucen).
1 håndfuld broccoli
2 kartofler
1 brik sojafløde
80 g cashew nødder
1 håndfuld gærflager
En rulle færdiglavet tærtedej (tjek at den er vegansk)
Salt, peber + andre krydderier, du kan li’. (bland dem evt. i fløde-cashewsaucen).
Sådan gør du:
1) Blend nødderne til de er blevet til mel, og tilsæt derefter sojafløde og gærflager. Blend lidt mere.
1) Blend nødderne til de er blevet til mel, og tilsæt derefter sojafløde og gærflager. Blend lidt mere.
2) Rul dejen ud på bordet, og læg den i en almindelig tærteform. Skær porren og broccolien i mindre stykker, og læg dem over i tærtefadet.
3) Skær kartoflerne ud i mindre stykker, og vandsteg/tørsteg på panden til de har fået lidt farve. Læg kartoflerne ovenpå grøntsagerne, og slut af med at hælde fløde-cashew blandingen over det hele, ligesom man normalt ville gøre med æg.
Bag tærten i ovnen på 180 grader i 40 min. Bon appetit!
Bag tærten i ovnen på 180 grader i 40 min. Bon appetit!

Ingen kommentarer:
Send en kommentar