fredag den 28. februar 2014

Brændende kærlighed

Fredag aften. Min søde kødspisende kæreste er kommet hjem fra militær øvelse og jeg stod for madlavningen.
Jeg lavede derfor en lækker rustik kartoffel/persillerod mos, tørstegte løg, et par rødbeder og et drys purløg.




Her kommer opskrift på mos:
300 g kartofler
250 g persillerod
2-3 dl soya mælk
Salt + peber
Hvidløgspulver
Skræl persillerod og skær i mindre stykker. Skær også kartoflerne, men skræl dem kun hvis du absolut ikke kan lide dem med skræl.
Kog dem i 20 min i saltet vand.
Mos og tilsæt soya mælk, lidt ad gangen indtil det har den ønskede konsistens. Tilsæt krydderier.
Drys med tørstegte løg og friskklippet purløg. Server med lidt rødbede!
Enjoy!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar