Så skulle der altså lige bikses et brød frem! Jeg brugte simple ingredienser, ingen hævetid og kort bagetid, så alle kan være med. Opskriften er 100% hclf!
Du skal bruge:
9 spsk vand
175g majsmel
125g hvedemel
4 tsk bagepulver
1 tsk salt
1,5 dl plantemælk
Sådan gør du:
Bland alle de tørre ingredienser sammen først og derefter de våde. Hæld så de våde ingredienser over i de tørre.
Put det hele i en franskbrødsform og bag det i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Du skal bruge:
9 spsk vand
175g majsmel
125g hvedemel
4 tsk bagepulver
1 tsk salt
1,5 dl plantemælk
Sådan gør du:
Bland alle de tørre ingredienser sammen først og derefter de våde. Hæld så de våde ingredienser over i de tørre.
Put det hele i en franskbrødsform og bag det i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Det ser superlækkert ud det brød, det må jeg bestemt prøve af! Glæder mig til at følge med i din blog :)
SvarSletHej My.
SvarSletJeg har prøvet din opskrift, og den er god. I hvert fald smagen.
Men jeg kunne ikke få brødet til at hæve ret meget.
Og jeg måtte bage det i næsten en time før, det var 'nok'.
Jeg havde også lidt problemer med konsistensen + jeg kan heller ikke tåle gluten, hvorfor jeg brugte 300 g. majsmel.
Hvilken konsistens skal dejen have, når man hælder den i form: Tyktflydende eller 'klumpet'?
Jeg vil virkelig værdsætte et svar fra dig :)
Kærlig hilsen
Kirsten Kjær
kk@life-connexions.com
Hej Kirsten
SvarSletJeg tror dine problemer er opstået fordi du kun har brugt majsmel.
Mit brød hævede heller ikke ret meget, så det er nok meget normalt at du også har oplevet det.
Min dej var sådan tyktflydende ☺
De bedste hilsner herfra
1000 tak. Det var sødt af dig.
SletJeg prøver igen :)
Det smager nemlig vildt godt :)
Hej igen igen. Vil bare lige sige, at jeg har fundet ud af at bage dette majsbrød efter din opskrift og anvisninger - og de bliver rigtig gode nu. Jeg bager et mindst en gang om ugen. Så endnu engang tak :)
SvarSlet