Da jeg først prøvede hclf tænkte jeg "shit, hvad fanden skal jeg spise til frokost?" Jeg havde været vant til rugbrødsmadder med æg eller sandwiches fra katinen på mit uddannelsessted, men med lidt inspiration fra min skønne hclf veganske veninde, Marie, har jeg fundet frem til en måde hvorpå jeg stadig kan nyde mine rugbrødsmadder.
Bønnecreme:
1 dåse bønner
Vand
salt + peber
1 tsk gærflager (kan sagtens udelades, men prøv at bruge det i hvis du har det hjemme)
Blend det hele og tilsæt vand efter behov. Voila!
På billedet har jeg drysset lidt purløg og lagt et par skiver tomat ovenpå.
Check lige Maries blog ud: http://marieskak.wordpress.com/
Bønnecreme:
1 dåse bønner
Vand
salt + peber
1 tsk gærflager (kan sagtens udelades, men prøv at bruge det i hvis du har det hjemme)
Blend det hele og tilsæt vand efter behov. Voila!
På billedet har jeg drysset lidt purløg og lagt et par skiver tomat ovenpå.
Check lige Maries blog ud: http://marieskak.wordpress.com/
.jpg)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar