Opskriften her, er en som min skønne veninde Kristine viste mig. Jeg har brugt lidt andre ingredienser end hun gjorde, men princippet er det samme.
Hurtigt, lækkert og velsmagende!
Du skal bruge:
2-3 bladselleri stænger
1/4 rød spidskål
2 dl frosne ærter
1 porre
1 bundt forårsløg
2 cm frisk ingefær
3 fed hvidløg
200g ris (ukogt)
Lidt olie
Soyasauce
Sådan gør du:
Det første du gør er at koge dine ris. Følg instrukserne på posen. Mens de koger skærer du alle ingredienser i små stykker - bortset fra hvidløg, for det skal presses.
Start med at svitse hvidløg og ingefær i olien. Tilsæt dernæst porrer og forårsløg - steg til de er blanke. Tilsæt nu resten af ingredienserne og lad de stege et par minutter. (Jeg stegte mit i en wok, men en almindelig pande kan også bruges). Til sidst tilsættes de kogte ris. Lad det hele stege lidt og tilsæt soyasauce indtil du er tilfreds med smagen.
Voila! Tog mig ca. 35 minutter i det hele. Nemt ikke?
Hurtigt, lækkert og velsmagende!
Du skal bruge:
2-3 bladselleri stænger
1/4 rød spidskål
2 dl frosne ærter
1 porre
1 bundt forårsløg
2 cm frisk ingefær
3 fed hvidløg
200g ris (ukogt)
Lidt olie
Soyasauce
Sådan gør du:
Det første du gør er at koge dine ris. Følg instrukserne på posen. Mens de koger skærer du alle ingredienser i små stykker - bortset fra hvidløg, for det skal presses.
Start med at svitse hvidløg og ingefær i olien. Tilsæt dernæst porrer og forårsløg - steg til de er blanke. Tilsæt nu resten af ingredienserne og lad de stege et par minutter. (Jeg stegte mit i en wok, men en almindelig pande kan også bruges). Til sidst tilsættes de kogte ris. Lad det hele stege lidt og tilsæt soyasauce indtil du er tilfreds med smagen.
Voila! Tog mig ca. 35 minutter i det hele. Nemt ikke?

Ingen kommentarer:
Send en kommentar